WSB-immo, UW juiste keuze!

Benieuwd hoe wij uw eigendom snel aan de hoogste prijs kunnen verkopen?

Zoekt u een eigendom of wenst u uw woning, villa, appartement, bouwgrond,… te verkopen / verhuren, dan bent u bij WSB-immo aan het juiste adres.

Ons gedreven team, met meer dan 25 jaar ervaring als vastgoedmakelaar – expert, neemt steeds de tijd om naar uw verhaal te luisteren. Hierdoor kunnen wij aan al uw persoonlijke wensen voldoen.

Technische en juridische kennis, meertaligheid, stiptheid, flexibiliteit, transparantie en eerlijkheid zijn eigenschappen waar u steeds op kunt rekenen.  Dit alles en nog veel meer leidt tot UW juiste keuze!

Denkt u aan (ver)kopen of (ver)huren?  Maak dan zeker een afspraak voor een gratis schatting en een persoonlijk gesprek zodat we samen tot een perfect resultaat kunnen komen! 

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Nieuws

15 tips om je woning winterklaar te krijgen

20 December 2018

Brrrrrr… De winter is er. En hij gaat niet alleen flink te keer op je lichaam. Ook je woning krijgt het soms zwaar te verduren. Het is dus kwestie van je woonst zo goed mogelijk te beschermen tegen de meest gure winterse invloeden om hem ongeschonden door de winter te krijgen. Enkele tips!

Lees meer

Huis kopen kan binnenkort via e-mail

20 Juli 2018

Wellicht vanaf eind deze zomer zal u een verkoopovereenkomst voor een huis, appartement of bouwgrond ook via e-mail kunnen afsluiten.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons