Témoignage

Mevr Ines D’Hoe en Mr Van Asbroeck filip de Meerbeke

WSB is top!! Een echte en oprechte aanrader, heel professioneel, niet twijfelen doen. Vriendelijkheid, inzet en correcte schatting van je woning , je weet onmiddellijk wat de kosten zijn en deze zijn het waard, omdat ze op een professionele en correcte manier te werk gaan. Samenwerking verloopt op een uiterst aangename manier en steeds staan ze voor je klaar. Met de nodige inzet en info en zoekende naar klanten om je woning op een snelle en vlotte manier aan een correcte prijs te verkopen . Ook handelen ze snel in communicatie over en met de nodige informatie. Wij zijn heel tevreden klanten

Marc en Linda de Denderleeuw

Beste Evy Ik wil je persoonlijk feliciteren en bedanken voor je aangename en professionele aanpak. Het immokantoor is een absolute aanrader. Een professioneel team waar je op kan rekenen. Het pand was na een week verkocht aan de vooropgestelde prijs. Met vriendelijke groeten, Marc en Linda

Mertens Carine de Schendelbeke

Professionele aanpak met immer geduldig en vriendelijke verkoopster. Niet opdringerig, laat de klant de tijd om te beslissen. Zeer duidelijke afspraken die stipt nageleefd werden. Steeds goed verstaanbare uitleg, wat eigenlijk nodig is voor iemand die zijn huis verkoopt. Juist geschatte waarde. Binnen een week verkocht aan de vraagprijs en een snelle en doeltreffende afhandeling. Kortom, ik ben een tevreden klant die iedereen de diensten van WSB ten zeerste aanraad. Dank u Evy voor de steeds vriendelijke en meelevende aanpak!

Eric De Smet de Ninove

Graag dit berichtje om jullie te danken en te feliciteren voor de schitterende , professionele service , die jullie boden bij de verkoop van mijn pand. Een zeer correcte en vriendelijke aanpak. Nogmaals proficiat en dankjewel.

Carine - Chris Vanderheyden -Muyshondt de Denderleeuw

Positieve ervaring met WSB-immo. Was voor ons de eerste maal dat we in de situatie stonden tot de verkoop van een huis. We zijn goed geïnformeerd geweest. Alle keuringen e.d. werden door het kantoor geregeld. Snelle verkoop van de eigendom. Kortom: tussen de verschillende aangeboden immo-kantoren, zeker de juiste keuze gemaakt.

Johan Patfoort de Hal

Beste WSB-team We hadden verschillende kantoren gecontacteerd om onze woning en Horeca zaak te verkopen, Niettegenstaande jullie medewerkermet voorsprong de jongste was hadden ik en mijn vrouw direct er vertrouwen in; Hij heeft er hevig aan gewerkt en volgehouden, Ook ik heb volgehouden jullie te laten verder werken met resultaat beide zijn verkocht aan de afgesproken prijs. Proficiat aan het volledige kantoor dat duidelijk gesmeerd loopt, Telkens ik een mail stuurde snel en eerlijk antwoord. Ik beveel jullie aan en zal jullie zeker nog in dienst nemen. Met vriendelijke groeten.

Heyvaert Anlee de Asse

Ik ben zeer te vrede met de snelle verkoop van mijn woning en de vriendelijkheid van alle wsb verkopers. Top

Familie D'Hondt de Liedekerke

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking en jullie services.

Bellemans- Neufkens de Viane

We zijn zeer tevreden over de werking en het team van WSB-Group. Een zeer goede opvolging van het begin tot het einde van het dossier. Ze zijn zelfs meegegaan bij de notaris. In eerste instantie hebben we ons appartement proberen verkopen via een bepaald kantoor. Deze hebben hun opvolging helemaal te wensen overgelaten en hebben zes maand van onze verkoop verspeeld. Doordat wij kunnen vergelijken, raden wij aan om met WSB in zee te gaan. Het was een zeer aangename en vlotte ervaring. Doe zo verder!

Van Pevenage de Nederboelare

De akte van verkoop van mijn woning werd gisteren verleden zoals gepland. Dank zij jullie uiterst professioneel optreden bij de schatting van de woning en het opmaken van een degelijk verkoopdossier werd er reeds bij het eerste koper contact een verkoopovereenkomst opgemaakt. Ook de verdere opvolging van het dossier verliep zowel voor mij als voor de kopers op wieltjes. Ik zal dus zeker jullie diensten aanbevelen bij vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor jullie inzet en nog veel succes verder.

Restez informé

Vous êtes à la recherche d’un nouveau logement? Inscrivez-vous sur notre site et restez informés en priorité.

Restez informé

Voulez-vous aussi vendre/louer votre bien? Contactez-nous