Diensten

Verhuren met WSB-immo

De verhuur van uw eigendom in meerdere fases:

1. Opstelling verhuurdossier
Alles begint bij een correcte bepaling van de huurprijs. Aan de hand van deze waarde zullen wij de gepaste verhuurstrategie bepalen.
Bv: welke media zullen er gebruikt worden? Voor welke doelgroep? Is een professionele fotograaf een meerwaarde?  Welke publiciteitspanelen worden best geplaatst?
Verder zullen alle benodigde documenten opgevraagd worden zodat het dossier aan de wettelijke vereisten voldoet en de kandidaat-huurders onmiddellijk over de juiste informatie kunnen beschikken.

2. De verhuur van uw eigendom
Het contacteren van ons klantenbestand en het lanceren van de publiciteit kan beginnen. Eens alle kandidaat-huurders zijn verzameld, zullen de pandbezoeken gebeuren door één of meerdere ervaren vastgoedmakelaars.
Deze makelaars onderhandelen dagelijks met klanten en zullen er dus steeds voor kunnen zorgen dat de hoogst mogelijke verhuurprijs gehaald wordt.
Eens er een akkoord gevonden is over de verhuurprijs zullen wij een solvabiliteitscontrole uitvoeren.

3. Administratie na verhuur
Wij zorgen voor de opstelling van een correcte en passende verhuurovereenkomst die op onze kantoren getekend zal worden.
Vanaf dat ogenblik wordt de kandidaat-huurder de nieuwe huurder. Wij zullen u en de huurder verder helpen met de nodige documenten voor onder andere de overname van water-, gas- en elektriciteitsteller.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons